Suomen Big Band -yhdistys r.y.

Suomen Big Band –yhdistys on valtakunnallinen kattojärjestö suomalaisille big bandeille. Yhdistys tarjoaa jäsenpalveluja sekä tukee jäsenorkestereiden koulutus- ja konserttitoimintaa sekä ylläpitää valtakunnallista Junior All Stars Big Bandia. Yhdistys järjestää myös vuorovuosina Suomen Big Band -mestaruuskilpailua sekä ”Esko Linnavalli” big band -sävellyskilpailua.

Viimeisimmät uutiset

Facebook

Big band -kapellimestarikurssille tuli peruutuspaikka! Vielä ehdit ilmoittautua ja päästä osalliseksi tiiviistä tietotaitotekniikka-pakettia! ... EnemmänVähemmän

Avaa Facebookissa
·Jaa

Big band -kapellimestarikurssille on paikka! Vielä ehdit mukaan! Ilmoittaudu asap!

Kurssi big band –kapellimestareille Oulussa 28.7.-1.8.2015
... EnemmänVähemmän

Kurssi big band –kapellimestareille Oulussa 28.7.-1.8.2015

heinäkuu 28, 2015, 12:00am

Oulu

SBBY järjestää kurssin big band –kapellimestareille Oulun Elojazzien yhteydessä. Kurssin ajankohta on 28.7.-1.8.2015. Kouluttajina ovat Tapio Maunuvaara (OASBB), Marjo Riihimäki ja Antti Rissanen. Kurssille otetaan korkeintaan 10 kapellimestariopiskelijaa ja kapubändinä toimii oululainen TT-big band. Kurssi päättyy lauantaina 1.8. Rotuaarilla järjestettävään konserttiin. Kurssilaiset saavat opetusta niin orkesterin johtamisessa, harjoittamisessa sekä orkesterin toimintaan liittyvissä asioissa, kuten hallinto, rahoitus, tapahtumatuotanto ja ohjelmistovalinnat. Tiedossa siis monipuolinen kurssi! Kurssihinta 250 euroa, sisältää opetuksen ja vapaan pääsyn Elojatsien iltakonsertteihin. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Marjo Riihimäelle marjo.riihimaki(at)sbby.com Lisätietoja festivaalista: www.facebook.com/Elojazz

Avaa Facebookissa
·Jaa

Teimmepä muuten tuossa Torvikopla Big Bandilla musavideon yhdestä Outoon valoon -albumimme biisistä. Video on tehty lähes täysin bändin omin voimin, ainoastaan videon leikkauksessa käytimme ulkopuolista ammattilaista. Tän alun perin Popedan biisin loistava sovitus on Jere Laukkasen käsialaa.
Toivotaan, että tästä tarttuisi kesämieltä kaikille. Ja sitä muuten saa jakaa myös eteenpäin! :)
... EnemmänVähemmän

Avaa Facebookissa
·Jaa

Hei,

Torvikopla Big Band täyttää ensi vuonna 25 vuotta ja aiomme juhlistaa tapahtumaa pitämällä vanhaan Suomi-iskelmään perustuvan konsertin. Tarkoituksena on tuoda vanha Suomiswing ja -lattarit tähän päivään perinteitä kunnioittaen.

Kartoitan nyt hieman tilannetta, olisiko mahdollista ostaa, vaihtaa, lainata tai saada lahjana valmiita aiheeseen sopivia sovituksia muilta big bandeiltä.

Myös sovittajat! Jos teillä on valmiina jotain tähän sopivaa tai mielenkiintoa tehdä uutta, ottakaa yhteyttä!

Tarkoituksena ei ole tehdä mitään varsinaista ikivihreät konserttia, joten mielellään hieman tuntemattomampikin tai modernisoitu materiaali käy. Muutama klassikko toki mahtuu mukaan.

Yst. terv. Antti Karvonen, koplan kapellimestari ja taiteellinen johtaja.
... EnemmänVähemmän

Avaa Facebookissa
·Jaa

Tunnelmaa Koskenpartaan kävelykadulla. Vielä ennättää konsertteihin tänään torstaina sekä perjantaina. Lauantaina on klo 13- Big Band Campin päätöskonsertti 4 kurssi big bandin voimin. ... EnemmänVähemmän

Avaa Facebookissa
·Jaa